De Aanleg

Herberg de Aanleg is een sfeervol, kleinschalig familiebedrijf. We verhuren verschillende stijlvolle appartementen en landhuizen. Deze zijn allen gelegen in onze groene tuin, nabij restaurant 'de Aanleg'. 

U vindt Herberg de Aanleg op een unieke plek, op het meest noordelijke plekje van Texel in het rustige dorpje de Cocksdorp. Ons bedrijf is omgeven door prachtig natuur(vogel)gebied en ligt nabij de Waddenzee en de vuurtoren. Daarnaast heeft u het gemak van de faciliteiten van het dorpje, want alles is op loopafstand bereikbaar.

Onze accommodaties

Wij verhuren zeven stijlvolle appartementen met of zonder ontbijt, geschikt voor 2 tot 4 personen. De appartementen zijn allen verschillend qua inrichting en indeling. Daarnaast verhuren wij drie familiehuizen
(2 huizen voor max. 9 personen en 1 huis voor max. 5 pers.). De huizen zijn gelegen in een nieuwgebouwd authentiek Texels landhuis. Dit landhuis kan ook in zijn geheel gehuurd worden voor maximaal 25 personen.

Meer over onze accommodaties >   

Restaurant de Aanleg

Restaurant 'de Aanleg' is gelegen in één van de oudste gebouwen van de Cocksdorp en al jaren een
vertrouwde plek voor veel gasten. Sinds januari 2020 hebben Rosalie Schouten en Maarten van der Woude het stokje van ons overgenomen en runnen het restaurant met veel enthousiasme!
Ze hebben een prachtige kaart ontwikkeld met mooie gerechten, inclusief een uitgebreide wijnkaart.
U bent van harte welkom!

Meer over het restaurant >  

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Beoordelingen

         Gasten geven ons een 8.5

Marco & Francis

Voor de 3e keer appartement 1 geboekt en ook nu weer alles tiptop in orde! Gelijk weer een midweek geboekt in oktober!

Nel van den Berk

Voor de tweede keer weekendje geweest in kamer 1, was weer heerlijk, schoon en ruim. Dit keer met ontbijt, was uitgebreid en lekker. Komen zeker nog een keer terug!

Sharon Bloemendal

Wij hebben een heerlijke tijd gehad. Het huis was ruim en van alle gemakken voorzien. Ook de ligging is perfect. Aanrader!